Vitals


ELKE DAG BETER


Wij zijn Vitals en wij willen u wat beloven. Ambitie. De ambitie om de meest effectieve voedingssupplementen aan te bieden. Met de meest geschikte doseringen, de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Om bij toevoegingen aan het assortiment altijd het vizier te richten op veelbelovende vernieuwingen met een degelijke onderbouwing. En de ambitie om continu betere informatie te ontwikkelen rondom het gebruik van onze producten. Duidelijker, uitgebreider, overzichtelijker. Dit ideaal is natuurlijk nooit voltooid. Het wordt elke dag beter. Net als de mensen die onze producten gebruiken. Vandaar onze leus. Vitals. Elke dag beter. Vergezeld van de opkomende zon waarmee elke dag wordt ingeluid als ons logo.


Onze missie

Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en we delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig anderen adviseren over natuurlijke gezondheidsproducten. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.
 
In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen. Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen.
 
 
Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten.

Wie zijn wij?

Vitals Voedingssupplementen is op 1 april 1988 opgericht door Gerard Alserda en op 29 maart 2012 verkocht aan Bolke Koster, directeur van Vitals, ruim 11 jaar in dienst. Vitals is en blijft een volledig onafhankelijk bedrijf met een hecht en toegewijd team van gepassioneerde medewerkers. De productadviseurs en kwaliteitsmanager hebben een orthomoleculaire, natuurgeneeskundige en/of medische opleiding achter de rug. Hierdoor kunnen wij onze klanten met deskundig advies van dienst zijn.

De naam Vitals is ontstaan door het combineren van de woorden Vit(aminen) en Als(erda). De naam Vitals verwijst ook naar vertalingen van het Engelse woord vital(s): de delen of organen noodzakelijk voor leven; de delen die belangrijk zijn voor het functioneren van het lichaam of het leven in het algemeen; noodzakelijk voor het leven; vitaal; vol leven en energie.

Wij wensen iedereen een vitaal en gezond leven toe. En dit proberen we op een eerlijke, milieuvriendelijke en sociale manier te bereiken.

Voordelen van Vitals

1. Pure en werkzame producten, met onderbouwing
2. Uitgebreid advies
3. Snelle service
4. Bezoek van een vertegenwoordiger
5. Brochures verkrijgbaar
6. Bezorgen bij uw cliënt
7. Franco vanaf € 40,-
8. Korting voor online bestellen
9. Korting bij directe betaling
10. Staffelkortingen 

 
Vitals
Elke Dag Beter