De invloed van de genen op het brein

De werking van de hersenen wordt door vele factoren beïnvloed. Darmflora, voedselkeuze, trauma en levensgebeurtenissen laten allemaal hun sporen na. 
Maar mensen reageren zeer wisselend op deze invloeden van buitenaf. Waar de een veel last ervaart, ondervindt de ander nauwelijks invloed. 
Hier lijkt de genetische aanleg ook een rol te spelen. 

In deze lezing bespreekt Eveline enkele genen die mede de emotionele gevoeligheid beïnvloeden. Ook worden handvatten aangereikt hoe dit eventueel therapeutisch kan worden beïnvloed. 
Gastspreker op de MBOG-workshop - speciaal voor MBOG-leden - is drs. Eveline van der Wel. Zij gaat in op het brein en wat mogelijk genetische oorzaken zijn van depressie, ADHD, stress gevoeligheid, hypersensitiviteit. 
Eveline van der Wel is een professional op het gebied van DNA-profielenonderzoek, met ruime ervaring en kennis van zaken. Eveline heeft een bijzondere interesse in het gebruik van DNA-profielen om haar cliënten gepersonaliseerde inzichten en aanbevelingen te geven, zodat zij hun gezondheid en welzijn kunnen optimaliseren. Haar expertise en inzichten zijn een bijzondere aanvulling op deze congresdag, en de MBOG leden kunnen verwachten veel te leren van deze workshop.

Over de spreker

Eveline van der Wel studeerde geneeskunde en bedrijfskunde.
Uit interesse verdiepte zij zich jaren terug al in reiki, voetreflex, hypnotherapie, orthomoleculaire voeding en de daaraan ten grondslag liggende biochemie. Ze studeerde verder in orthomoleculaire geneeskunde en klinische Psycho-Neuro-Immunologie, waardoor ze steeds meer begrip kreeg voor het idee van een Totale Gezondheid. Inmiddels is ze al meer dan 15 jaar trots MBOG-lid.