Medicinale paddenstoelen bij neuro-inflammatie, zenuwschade, alzheimer, Parkinson, depressie en chronische vermoeidheid

Steeds meer wordt bekend over de enorme kracht van medicinale paddenstoelen. Niet verwonderlijk want schimmels, waartoe medicinale paddenstoelen behoren, bestaan al 450 miljoen jaar en kunnen gerust intelligente levensvormen genoemd worden. Medicinale paddenstoelen kunnen ingezet worden voor lokale (huid)problematieken tot aandoeningen die het centraal zenuwstelsel betreffen, van (persisterende) virale aandoeningen tot neuro-inflammatie en als ondersteuning bij tumortherapie en bovengenoemde aandoeningen.

Neuro-inflammatie wordt als een belangrijke oorzaak gezien voor diverse aandoeningen van het brein zoals Parkinson, depressie, Alzheimer en MS. Welke stoffen in medicinale paddenstoelen zijn van positieve invloed op herstel en hoe kunnen ze ingezet worden? Een andere bijzondere eigenschap van specifieke medicinale paddenstoelen is dat ze in staat zijn zenuwschade, door ongeval of als gevolg van ziekte of behandeling, te herstellen. 

Geja Heinen neemt je mee in de wondere wereld van medicinale paddenstoelen voor het antwoord op deze vraag. In deze workshop leer je de OER-kracht kennen van medicinale paddenstoelen voor het behandelen van neuro-inflammatie en de aandoeningen die daarmee gepaard gaan. 

Over de spreker

Geja Heinen is Msc in klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI), Msc in Health, Education and Promotion (HEP), kPNI-therapeut, voedingskundige en ondernemer. 
Geja is zowel nationaal als internationaal spreker tijdens congressen en cursussen. Zij is de initiator achter de basiscursus mycotherapie die door Zenchi via Zenchi Academy wordt aangeboden. Tevens is zij actief bestuurslid van kPNI.nl
Vanuit haar vakgebieden is zij primair gericht op een oorzakelijke en OERspronkelijke aanpak in het therapieplan voor haar cliënten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  
Passie, gedrevenheid en enthousiasme zijn bij Geja’s presentaties voelbaar en waarneembaar voor haar gehoor. Haar doel is altijd om haar gehoor te inspireren en aan te zetten tot actie.