Vitortho

Welkom bij VitOrtho voedingssupplementen, leverancier van orthomoleculaire supplementen van NOW en VitOrtho.

‘Een goede gezondheid is de basis van een gelukkig leven’
In de huidige dynamische tijd blijft er soms weinig tijd over om goed voor jezelf te zorgen. Wij van VitOrtho bieden de gezondheidsprofessional een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen voor een verantwoorde, efficiënte en praktische ondersteuning van de gezondheid. Wij zijn er persoonlijk voor u! [Lees verder]

 

VitOrtho voedingssupplementen is al bijna 25 jaar uw betrouwbare partner van geavanceerde voedingssupplementen met een gezonde prijs. Wij bieden een zo compleet mogelijk orthomoleculair assortiment, bestaande uit producten van de merken NOW en VitOrtho. Deze producten onderscheiden zich door hun innovatieve samenstelling en hun uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het Amerikaanse NOW behoort in Nederland tot de top 5 voorschrijfmerken. NOW ontwikkelt en produceert al bijna een halve eeuw hoogwaardige voedingssupplementen die inmiddels in meer dan 50 landen worden verkocht. Als aanvulling op het NOW-assortiment levert VitOrtho producten die speciaal zijn afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt of op de Europese wetgeving en waarvoor NOW geen passende formules beschikbaar heeft.

NOW

Allerhoogste kwaliteit voor eerlijke en betaalbare prijzen 

Opgericht in 1968, is NOW van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd opererende producent en leverancier van voedingssupplementen. Vanuit de overtuiging dat een goede gezondheid geen luxe is die alleen is weggelegd voor welgestelden, biedt NOW al meer dan 45 jaar voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit tegen redelijke en betaalbare prijzen voor iedereen.

Oprichter en voormalig algemeen directeur Elwood Richard is van oorsprong fysisch chemicus en hij heeft er van begin af aan voor gezorgd dat het kwaliteitsaspect bij NOW hoog in het vaandel staat. Of het nu gaat om de keuze van grondstoffen of om het productieproces, in alles wordt de allerhoogste (GMP-)kwaliteit nagestreefd. Zonder daarbij uit het oog te verliezen dat de producten voor elke portemonnee bereikbaar moeten zijn. Inmiddels worden NOW-producten in meer dan tachtig landen verkocht en is het merk uitgegroeid tot een van de populairste merken voedingssupplementen ter wereld.

Geïnspireerd door het levensmotto ‘wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet’ doet NOW ook donaties aan tal van goede doelen, waaronder World Relief en Vitamin Angels. Ook op het gebied van duurzaamheid werkt NOW mee aan vele projecten om de duurzaamheid binnen haar bedrijf te bevorderen.