Hoe liposomale supplementen het lichaam de eigen kracht terug geven

Gedurende de lezing zal zij uiteen zetten hoe de lichaamseigen geneeskracht die van nature in het lichaam aanwezig is, geblokkeerd is door verschillende factoren en hoe je deze eenvoudig kunt opheffen. Deze blokkades komen voort uit het leven in deze moderne wereld, maar zijn met de juiste kennis eenvoudig op te heffen.

Het nemen van de juiste liposomale supplementen draag enorm bij aan het opheffen van de allergrootste blokkade van het zelf herstellend vermogen en zet dus het lichaam weer in zijn eigen kracht. 

Over de spreker

Marion Schaatsbergen, oprichtster van Stichting Nutrikennis, is inmiddels 36 jaar werkzaam als Natuurgeneeskundig Therapeut. Gedurende haar carrière heeft zij zich gespecialiseerd in het principe van darmreiniging en darmherstel en Bio-Resonantie. Zij schrijft regelmatig artikelen en geeft veel lezingen in binnen- en buitenland.
Vanuit Stichting Nutrikennis traint zij Therapeuten in verschillende disciplines.
Stichting Nutrikennis publiceert en verspreidt informatie over darmgezondheid, voedingssupplementen en nutriënten  met als doel de gezondheid van welzijn van mensen te bevorderen.