Nutrined BV

Nutrined.com - voedingssupplementen

Nutrined is de wetenschappelijke partner van de voorschrijver die therapeutisch resultaat zoekt door metabole processen te herstellen of te optimalizeren met krachtige molecules.

Nutrined brengt voedingssupplementen op de markt waarvan alle samenstellingen gebaseerd zijn op wetenschappelijke studies. Er worden enkel grondstoffen van de hoogste en zuiverste kwaliteit gebruikt. Doelbewust kiezen we voor molecules met maximale biobeschikbaarheid die een optimale opname in de weefsels garanderen en een maximaal therapeutisch effect.

Good Manufacturing Practice

De productie van deze formules gebeurt altijd volgens de GMP (Good Manufacturing Practice) met een continu oog voor kwaliteit.

Tot voor kort kon er via productnieuws, nieuwsberichten en publicaties over wetenschappelijke onderzoeken informatie verschaft worden aan de bezoeker van deze website. Door de wet van 14 december 2012 is het ons niet meer toegestaan om productnieuws, nieuwsberichten en publicaties over wetenschappelijke onderzoeken aan particulieren te berichten. De nieuwe regels van de EFSA (European Food & Safety Authority) laten hier geen ruimte toe.

Wij zullen in de toekomst onze informatie dus compleet gescheiden aanbieden: productinformatie met uitsluitend een goedgekeurde gezondheidsclaim en wetenschappelijke informatie zonder productvermelding.