VGBC2017 workshop | "Hulpmiddelen voor uw dagelijks werk - Anamnese-protocol, timeline, voedingsdagboek, belastingsprotocol, therapieplan"

In deze workshop stelt Sabine verschillende werkmaterialien voor uw dagelijks werk in de praktijk voor, zoals een belastingsprotocol, timeline, voedingsdagboek en therapieplan. U leert alsmede een kinesiologische testmethode (spiertest) kennen voor om snel en effectief onthullende informatie van uw cliënten te verkrijgen, de samenhang tussen belasting (voeding, toxines, virussen, stress, etc.) en ziekte/symptomen open te leggen en een verandering van bewustzijn en lifestyle bij de cliënten te bevorderen. Tenslotte leert u een nieuwe detox-basiskuur kennen, die voor u de basis van alle opvolgenden behandelingen zou kunnen worden.

Over de spreker

Sabine Th. Schmitt heeft een opleiding tot Heilpraktiker in Duitsland gevolgd. Sinds 2008 is ze werkzaam als kinesiologisch gezondheidsadviseur en sinds 2015 als detox- en darmspecialist. De 'Detox-Basis Kuur' heeft ze in samenwerking met artsen ontwikkeld, die de samenwerking tussen de disciplines bevordert. Ze geeft o.a. lezingen, workshops en bijscholingen voor therapeuten in Utrecht en Venlo. Ze ondersteunt therapeuten en artsen met haar expertise in detox, voedingsoptimalisatie en suppletie. In 2016 heeft ze een werkgroep 'Detox voor therapeuten en artsen' opgericht. Meer informatie en termijnen op www.avena-health.com.