VGBC2017 workshop | "DNA- en bloedonderzoek, preventie wetenschappelijk benaderd"

DNA-diagnostiek, een opkomend fenomeen maar wat kunnen we er precies mee?

Mijnlabtest.nl heeft een specifieke visie als het gaat om DNA- en bloedonderzoek en vertelt u er alles over tijdens de lezing! Onze combinatie van DNA-, bloedonderzoek en een vitaliteit-app biedt een persoonlijk, wetenschappelijk onderbouwd preventieprogramma.

We vinden het belangrijk dat we genetische aanleg (DNA-onderzoek) combineren met de acute staat (bloedonderzoek). Hierdoor kunnen onze klanten persoonlijk lifestyleadvies geven, en monitoren hoe de adviezen aanslaan.

Over de spreker

Tijdens zijn topsportcarrière als schaatser is Bart van Wanrooy met complementaire geneeskunde in aanraking gekomen. Nadat hij zelf ervaring heeft opgedaan met het gebruik voedingssupplementen en een opleiding orthomoleculaire geneeskunde heeft gevolgd, is hij in 2011 voor een orthomoleculaire voedingssupplementenfirma gaan werken. Zijn aandacht werd steeds meer richting diagnostiek getrokken en hij stelt dan ook:

"Graag wil ik de impact van lifestyle-veranderingen en voedingssupplementen meetbaar maken, dit is volgens mij de kans om onze branche te professionaliseren."

Begin 2016 geeft Bart gehoor aan zijn ondernemersdrang en start zijn eigen onderneming mijnlabtest.nl. Een jong en dynamisch bedrijf dat zich volledig richt op het leveren van diagnostische tools voor healthcare professionals.

Mijnlabtest.nl combineert DNA-, bloedonderzoek en sinds kort ook een app (online-leerprogramma) om gedragsverandering te stimuleren.