VGBC2017 workshop | "Meer energie door herstel emotionele-fysieke balans en optimalisatie van lichaamssystemen"

De bronoorzaak van energietekort ligt meestal bij een psychisch-emotionele onbalans waardoor lichaamssystemen niet meer optimaal functioneren waardoor er klachten/symptomen ontstaan. Trauma's, angsten, zorgen, omgevingsfactoren, materiële druk, geldingsdrang, gezinsproblematiek, maatschappelijke problemen en overbelasting beperken de individuele vrijheid. Dit resulteert in een onbalans van lichaam en geest. De wetenschappelijke benaderingen van onder andere Bruce Lipton, Lynne McTaggert en Masaru Emoto slaan een brug tussen de westerse geneeskunst en spiritualiteit.

Bij het formuleren van voedingssupplementen is de biologische opneembaarheid en de synergie van de natuurlijke ingrediënten cruciaal. De werkzaamheid op fysiek-spiritueel niveau vergroten we door deze supplementen als frequentiedragers te gebruiken. Hierdoor ontstaan er zeer hoog energetische trillingwaardes tot boven 1.000.000 Bovis (een trillingsgetal op basis van een schaal waarop we de kwaliteit van energieën kunnen meten).

Tijdens deze lezing geeft Rob Nijssen, ontwikkelaar, producent en therapeut en oprichter van Threewells inzage in deze complexe benadering en hoe deze eenvoudig en doeltreffend in de praktijk kan worden ingezet als complementaire ondersteuning voor de cliënt.

www.threewells.nl