VGBC2017 workshop | "Endotoxemie behandelen voor een energiekere cliënt"

Wilt u uw uitgebluste cliënt de nodige energie geven om het leven weer aan te kunnen? Dan mag u de lezing van Margo Peinemann zeker niet missen!

Margo vertelt u waarom energieproblemen altijd samenhangen met endotoxemie. In het kort is endotoxemie een vergiftiging van het lichaamsmilieu, die ontstaat door barrièreproblemen in de darmen. Vervolgens kunnen ongunstige bacteriën ongehinderd in het lichaamsmilieu terechtkomen. Het gevolg? Een laaggradige ontsteking, de oorzaak van vrijwel alle welvaartsaandoeningen. Het immuunsysteem is hieraan onnodig veel energie kwijt, energie die ergens anders vandaan moet komen. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Maar vooral: wat kunt u eraan doen?

Margo vertelt u hoe u de dambarrière herstelt, hoe u de ontstane endotoxemie verhelpt en hoe u de verschillende lichaamsassen kunt reguleren, waaronder de darm-hersenas. Een leezame lezing met een praktische insteek!

Over de spreker

Margo Peinemann heeft al 20 jaar haar eigen praktijk in de orthomoleculaire geneeskunde en verzorgt wekelijks voor Bonusan het therapeutisch spreekuur. Tevens geeft ze workshops en praktijktrainingen voor Bonusan en is ze docente bij Natura Foundation.