VGBC2017 workshop | "Microcirculatie en immuniteitsactivatie: de weg naar meer energie"

De hoofdweg naar een betere gezondheid is een onzichtbaar gebied. Althans voor het blote oog en zelfs via de CT-scan is het niet te zien. Het is het gebied van de haarvaten kleiner dan 500 micrometer waar je lichaam vol mee zit genaamd de microcirculatie. In dit gebied vindt de overdracht plaats van zuurstof en voeding, en afvoer van afvalstoffen middels diffusie. Een verstoring van de microcirculatie is derhalve het gevolg van alle 45.000 omschreven ziektebeelden.
Natuurgeneeskundig therapeut Hayo Bol neemt u mee op een reis aan de hand van levende beelden van de rode en de witte bloedcellen. Met de kernbegrippen vasomotie, microcirculatie en immuniteitsactivatie wordt het snel duidelijk waarom een goede stimulatie van de bloedsomloop zo ongeveer van levensbelang is.

Fysische vasculaire therapie volgens Bemer is inmiddels 20 jaar oud en baanbrekend als het gaat om de aanpak bij pijn, blessures, wonden, chronische ziekten en preventieve gezondheidszorg in het algemeen. Het is wetenschappelijk aangetoond door het Instituut voor Microcirculatie van dr. Klopp en wordt ondersteund door het onderzoek van dr. Ignarro, Nobelprijswinnaar in 1998.

Over de spreker

Hayo Bol is natuurgeneeskundig therapeut sinds 1996 en houdt zich alweer meer dan twee jaar bezig met fysische vaattherapie binnen de praktijk voor Natuurgeneeskunde: "Voor mij is dit een bijzondere vorm van preventieve gezondheidszorg waarvan ik geen andere ken die daarbij in de buurt komt wat betreft effectiviteit." Hij combineert in zijn praktijk orthomoleculaire geneeskunde met bioresonantie via de cyberscan en de al eerder genoemde fysische vaattherapie.

Meer info
www.hayobol.bemergroup.com
www.hayobol.nl/fysische-vaattherapie