Morgen is Nu B.V.

Volgens ons hang alles met elkaar samen. De mens is continu in relatie met zijn fysieke lichaam en innerlijke wereld, maar ook met externe factoren zoals sociale omgeving, leefmilieu en voeding. Dit alles heeft invloed op elkaar. Onze filosofie is dat al deze elementen in balans moeten zijn om het maximale uit het leven te halen en lang gezond te blijven. 

Bij Morgen is Nu zijn we al sinds 1972 actief met het vergaren van kennis en inzicht over een natuurlijke levenswijze en het zoeken en aanbieden van unieke producten die daarbij horen. Inmiddels zijn veel producten die we toen verkochten mainstream geworden, maar blijft Morgen is Nu zich innoveren met producten die altijd een stapje verder gaan en waar we met hart en ziel achter staan. In ieder product dat wij verkopen ligt dat stukje hart en ziel. Wij zoeken en gebruiken de producten zelf, hebben direct contact met iedere leverancier en gaan altijd na wat de oorsprong is van de ingrediënten. Zo garanderen wij jou de gezondste producten om elke dag weer het maximale uit je leven te halen. 

Bij Morgen is Nu bieden we volgens ons de allerbeste natuurlijke voedingsmiddelen en supplementen die er in de wereld te vinden zijn. Zodat ook jij zo gezond mogelijk kan leven. Naast onze eigen Morgen is Nu-producten, is onze specialiteit om wereldwijd actieve merken naar Nederland te importeren en conform de hier geldende wet- en regelgeving op de markt te brengen. Zodat de gezondste producten voor iedereen op een veilige manier toegankelijk zijn.