Lamberts

Samen gezond zijn………

Samen gezond blijven…..

Samen gezond worden….

Gezond ouder worden is een steeds groter thema aan het worden. Niet alleen het bereiken van een hoge leeftijd maar bovenal de kwaliteit ervan is daarbij belangrijk. Dat heeft natuurlijk veel te maken met de eigen gezondheid. Kwaliteit van leven later begint al op vroege leeftijd. Gezonde voeding en een gezonde leefstijl zijn daarbij een eerste vereiste.

Vele mensen vragen zich echter steeds meer af of men wel voldoende gunstige (voeding) stoffen tot zich krijgt. Dit kan worden beïnvloed door:

  • sterk veranderde milieuomstandigheden
  • leefgewoontes
  • voedselbereiding

Hoewel voedingssupplementen geen vervanging vormen voor een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl kunnen zij in sommige situaties en/of gevallen een nuttige aanvulling vormen op de dagelijkse voeding.

Op veel van deze vragen heeft Lamberts een antwoord. De mensen van Lamberts hebben jarenlange ervaring in de markt voor complementaire zorg. Zij levert gespecialiseerde producten en diensten aan u als consument. Hieronder vallen productinformatie en toepassing van fytotherapeutica en voedingssupplementen.

Lamberts heeft een productassortiment waarbij de samenstelling van de producten altijd gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten en die zijn afgestemd op specifieke nutritionele behoefte van een bepaalde groep mensen.

Ons Advies