Decola BVBA

Decola is een dynamisch en internationaal bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling en de verkoop van voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit.

Onze “nutraceuticals” zijn bedoeld als aanvulling van een evenwichtige voeding en een aangepaste levenshygiëne, en richten zich tot iedereen, voor wie vitaliteit, energie en gezondheid, van lichaam en geest, belangrijk zijn.

Onze kwaliteit

  • Het gebruik van natuurlijke ingrediënten en gestandaardiseerde extracten (dit zijn ingrediënten waarvan de concentratie aan actieve bestanddelen constant is en volgens specifieke normen vastgelegd) staan in voor een optimale bio-opneembaarheid van het product
  • Er worden enkel ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit en die vergezeld zijn van een conform analysecertificaat verwerkt
  • Alle genotificeerde producten zijn voorzien van een NUT nummer (117/…) en zijn conform de wetgeving inzake voedingssupplementen opgelegd door het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen)

Onze productie

  • De fabricatie gebeurt door erkende laboratoria, onder controle van industrie-apothekers, en volgens GMP- (Good Manufacturing Practices) en HACCP- (Hazard Analysis Control Critical Points) normen.
  • Onze inpak- en stockeerruimten worden geo-biologisch gesaneerd en voldoen aan de strengste normen van HACCP die gangbaar zijn in de voedingsindustrie.

Ons team

Al onze formules zijn ontwikkeld door een team van medische- en wetenschappelijke specialisten volgens de principes van de orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde en houden rekening met de meest recente ontwikkelingen inzake micronutriënten.

Onze concepten

Onze producten maken deel uit van specifieke "gezondheidsconcepten" die bedoeld zijn om de arts of therapeut toe te laten de juiste therapiekeuze te bepalen en een natuurlijke en gepersonaliseerde behandeling voor te stellen.
Een professioneel team staat steeds ter beschikking voor verdere inlichtingen of meer informatie.