Bloem Natuurprodukten

Bloem bestaat meer dan 100 jaar, meer dan 100 jaar ligt bij ons de focus op een goede gezondheid

Bloem Natuurprodukten Winschoten B.V. heeft zijn oorsprong in Winschoten en is begonnen met een winkel rond 1912, opgericht door dhr. Chris Bloem. Bloem heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld, maar heeft haar basis nooit verloochend: een therapeutische footprint en focus op de zelfstandige drogist.

Kenmerken van Bloem

Vandaag de dag heeft Bloem een eigen assortiment gezondheidsproducten. Van voedingssupplementen tot uitgediepte kruidenpreparaten, alsmede een groot aantal klasse I medische hulpmiddelen. We bieden uitsluitend kwaliteitsproducten, die zowel in Nederland als België verkrijgbaar zijn bij de beste drogisterijen en reformhuizen. De Bloem gezondheidsproducten staan voor degelijkheid, werkzaamheid en puurheid.

Innovatie

Bloem heeft haar assortiment in de loop der tijd voortdurend aan de trends in de markt aangepast. En ook vandaag de dag verschijnen er nog steeds nieuwe gezondheidsproducten.

Marketing

We zijn een professionele marketing- en verkooporganisatie, met interne vormgevers die al het reclamemateriaal opmaken. Voordeel hiervan is dat we zeer snel kunnen schakelen en zo op maat gemaakte reclame uitingen aan kunnen bieden.