Demonstratie en uitleg van de BioScan SWA en SRT

Cursus

Demonstratie en uitleg van de BioScan Scalar Wave Analyzer

De BioScan SWA is onmisbaar in elke praktijk waar bloedwaarden worden gemeten.

De BioScan SWA behandelt niet, maar kan in 2 minuut meten: 250 parameters (bloedwaarden) uit 32 gebieden in het lichaam waarna een overzicht kan worden gemaakt van het functioneren van het lichaam, maar ook specifiek: zware metalen, cholesterol, vitaminen, mineralen, aminozuren, enz.

De BIOSCAN-SWA lijkt in de wijze van functioneren sterk op de communicatie van de cellen in ons lichaam. De door de BIOSCAN-SWA gebruikte elektromagnetische golven en frequenties dringen slechts enkele millimeters in de huid. Het is een zogenaamd resonantiefenomeen. Deze scalaire golven worden naar het lichaam gestuurd en gaan ongedempt naar die plekken in het lichaam waarmee het een resonantie kan opbouwen. De BIOSCAN-SWA kan, ondanks het lage zendvermogen van de resonerende cellen, uitlezen of de energie in het lichaam een overschot of een deficiëntie heeft. Daardoor is het mogelijk om informatie over stress, disbalans, deficiënties en een teveel aan bepaalde stoffen in ons systeem te verkrijgen.

Demonstratie en uitleg van de BioScan Stress Reduction Therapy

De BioScan SRT is zeer geschikt voor artsen en therapeuten die met de allernieuwste volautomatische Bioresonantie willen werken.

In 6 minuten volautomatisch 100 gebieden in het lichaam meten. De voordelen:

  • Snelle causale diagnostiek, meten en behandelen
  • Eenvoudig in gebruik en snel te leren
  • Nederlandse en Engelse Software
  • Voeding, allergenen, intoleranties, pathogenen enz.
  • Open systeem aan te passen aan eigen werkwijze
  • CE Medical Class IIa
De BioScan SRT gebruikt effectieve, door FDA goedgekeurde Galvanische huidreacties ter identificatie van stoffen die in het lichaam stress veroorzaken (stressoren). De stressoren kunnen zijn: emotioneel, chemisch, omgeving, biologisch, enz. en worden door kleurcodering in een overzichtelijk rapport als acute of chronische problemen aangegeven. Deze werkwijze berust op een combinatie van holistische vakgebieden, zoals Biofeedback, Acupunctuur en Homeopathie.
 
Met de BioScan SRT kunt u meer clienten behandelen in korte tijd, de interpretatie is makkelijk door een gericht stappenplan te volgen.
 

Financiëel

Kosten: 
€ 0.00

Deze demonstratie kunt u kosteloos bijwonen. Wanneer u meer wilt weten kunt u contact opnemen met Advanced Balance Systems www.advanced-balance-systems.nl