De dilemma’s van duurzaam eten
Webinar

Duurzaam eten is een hot topic, maar wat is het eigenlijk? Het evenwicht tussen mens, milieu en economie én het minder uitputten van de aarde. Dat klinkt goed, maar hoe maak je dat concreet? En in hoeverre is duurzaam ook gezond? Dát is waar we het met vier experts over hebben tijdens de 2e Food Inspiration Session.

De sprekers

Debora van Zee, consultant bij Food2future
De gangbare manier van voedselvoorziening is niet houdbaar

Pieter van ’t Veer, hoogleraar Nutrition, Public Health and Sustainability at Division of Human Nutrition, WUR
Duurzaam en gezond gaan niet altijd samen

Loes van der Meulen, chef SRV-wagen De Blauwe Tomaat
Duurzaam? Zorg eerst voor gezond voedsel voor iedereen!

Stephan Peters, manager Voeding en Gezondheid, Nederlandse Zuivel Organisatie
De kosten en baten van een duurzame voedseltransitie

  • 20 mei 2021: 16.00-17.30
  • Online-bijeenkomst
  • Prijs € 29,50 (incl BTW) / € 24,38 (excl BTW)
  • Doelgroep: food professionals (o.a. diëtisten, leefstijlartsen, gewichtsconsulenten, therapeuten) en geïnteresseerden.

Ticket(s) kopen:
https://fix13.nl/product/ticket-2de-food-inspiration-session/