Vivadis N.V.

Ontstaan

Vivadis werd opgericht dankzij de passie en de gedrevenheid van mevrouw Atala Virginia Vivanco, een Belgische onderneemster van Peruviaanse origine die van jongs af zich bekommert om sociale en gezondheidsverschillen in de maatschappij. Vivadis is haar antwoord op de belofte die ze aan haar zelf heeft gemaakt om haar volwassen leven in te zetten voor het creëren van gelijke kansen en een eerlijke verdeling van de middelen. Door haar eigenheid en haar doorzettingsvermogen bij elk ondernemen, is er steeds een goede uitkomst. De heer Jean Meunier is geen uitzondering op deze regel. Dankzij zijn betrokkenheid in het project Vivadis, levert het hem op verschillende vlakken synergieën op.

Missie

VIVADIS is een project met een humaan en sociaal karakter die op verschillende vlakken actief is, zoals ontwikkeling, investeringen , productie, distributie en samenwerkingsverbanden. We richten onze aandacht op producten of projecten op het gebied van gezondheid die we duurzaam kunnen ontwikkelen en die overeenstemmen met onze missie.

"Het welzijn van lichaam en geest verbeteren op basis van een natuurlijke en holistische benadering met respect voor de mens en voor de natuur."

Wij, Vivadis, produceren of selecteren producten zoals medicinale planten, fruit en groenten die op een zo natuurlijk mogelijke wijze geteeld zijn, indien mogelijk biologisch of zelfs biodynamisch, volgens een strikte opvolging en kwaliteitscontrole van teelt tot eindproduct. Onze producten worden grotendeels geteeld in Peru, gekend voor hun uitzonderlijk zuivere en vruchtbare landbouwgrond. Dankzij de respect voor de oorspronkelijke integriteit van onze producten, m.a.w. de instandhouding en bescherming van de oorspronkelijke elementen van onze producten, kan de mens profiteren van al haar holistische kenmerken en weldoende eigenschappen. Wij zorgen op deze manier voor een natuurlijke en holistische benadering om de fysieke en mentale stress te verlichten, om het innerlijk evenwicht in lichaam en geest te herstellen, om zo de gezondheid en levenskwaliteit van de mens te verbeteren, in aanvulling van een gezonde levensstijl. Bovendien besteden we veel aandacht aan een eerlijke verdeling van de inkomsten, solidariteit en repect voor elk individu. Wij zijn van mening dat het bevorderen van respect voor de menselijke waarden en de verbetering van de levensomstandigheden van elk individu een belangrijke bijdrage levert aan de genezing van de geest. Hoe we ook veranderen en groeien, onze waarden en normen zullen steeds de rode draad vormen om u producten aan te bieden van een uitzonderlijke voedingswaarde en efficiëntie om zo u de nodige ondersteuning te bieden in deze snel veranderende maatschappij.